CeraVe

CeraVe je linija dermokozmetičkih proizvoda koji sadrže jedinstvenu mješavinu tri esencijalna ceramida i koriste patentiranu MVE tehnologiju. Ona postepeno i produljeno oslobađa ceramidima obogaćene CeraVe formule koje omogućuju obnavljanje prirodne zaštitne barijere kože i cjelodnevnu hidrataciju.

Posebne pogodnosti

Zašto odabrati CeraVe

Razvijen u suradnji sa dermatolozima

 

U 2005., dermatolozi u CeraVeu razvili su liniju proizvoda za njegu kože obogaćenih kombinacijom triju esencijalnih ceramida(ceramidi 1, 3 i 6-II), masnim kiselinama i drugim lipidima kako bi pomogli obnoviti i ojačati prirodnu barijeru kože.

Razvijen je revolucionarni sustav postepenog otpuštanja sastojaka u koži nazvan MultiVezikularna Emulzija (MVE), koji otpušta hidratantne sastojke tijekom perioda od 24 sata, sloj po sloj, kako bi koža ostala meka cijeli dan.

CeraVe trenutno nudi preko 70 proizvoda i omogućava kvalitetnu njegu kože svakome, razvijenu uz ekspertizu dermatologa. Na našem tržištu, trenutno možete isprobati osam proizvoda u nekoliko različitih dimenzija.

Istaknuti proizvodi

Odaberi nešto za sebe

Popularni proizvodi

SA linija za grubu i hrapavu kožu

Često postavljena pitanja

Suha koža Ova vrsta kože obično ima nisku razinu proizvodnje sebuma i čini se suhom ili zategnutom tijekom hladnog vremena ili kada se osjećate dehidrirano. Spadate u ovu kategoriju ako: rijetko imate mitesere ili zone jakog sjaja, čak i nakon dugog dana; vaša koža je zategnuta nakon čišćenja dok ne nanesete hidratantnu kremu; ili ima grubu teksturu te joj nedostaje gipkosti. Masna i aknama sklona koža Ovaj tip kože proizvodi puno prirodnog ulja (sebuma) i često ima sjajan izgled koji je teško uravnotežiti. Ako spadate u ovu kategoriju, također možete biti skloni mrljama, aknama te proširenim porama koje se redovito mogu začepiti, osobito oko čela, nosa i brade. Ambicija u njezi kože za masne tipove je očistiti kožu od faktora stresa koji pridonose nepravilnostima – uključujući bakterije, prljavštinu i višak masnoće. Mješovita koža Većina ljudi ima ten s kombinacijom suhih, masnih i normalnih područja. Razlikuje se od osobe do osobe, ali obično spadate u ovu kategoriju kada je masna koža koncentrirana oko T-zone (nos, brada i čelo), dok su obrazi obično suši, a miteseri ili proširene pore također mogu biti prisutne. Normalna koža Normalan tip podrazumijeva dobro uravnoteženu kožu s ravnomjernom razinom hidratacije. Pore na normalnoj koži nisu previše istaknute te je koža ujednačenog izgleda bez nepravilnosti.
CeraVe Blemish Control linija formulirana je za kožu sklonu aknama svih, uključujući mladih od 13 godina (u slučaju gela za čišćenje i hidratantnog gela).
Retinol pomaže u sprječavanju nakupljanja mrtvih stanica kože i koristan je za sve koji žele poboljšati izgled kože i teksturu, uključujući vidljive promjene uzrokovane prirodnim procesom starenja ili tragove nakon akni. Retinol može pomoći u poboljšanju izgleda tragova nakon akni koji ostaju nakon što se mrlje od akni očiste i koža zacijeli. Osim toga, pokazalo se da pomaže smanjiti vidljivost pora i poboljšati ukupni ton i teksturu kože.
S obzirom da je moguće osjetiti blago perutanje, peckanje ili crvenilo na početku korištenja retinola, ako se pojave bilo kakve nuspojave ili iritacija, preporučamo postupno uvođenje proizvoda s retinolom u rutinu njege, dok se koža ne prilagodi. To može značiti nanošenje seruma s retinolom svake treće večeri, postupno povećavanje nanošenja svake druge noći, a zatim svake večeri kada se poveća tolerancija kože. Prilikom nanošenja retinola također je važno izbjegavati kontakt s očima i usnama.
CeraVe proizvodi nisu testirani na trudnicama niti dojiljama, već su dermatološki testirani i provjereni na osjetljivoj koži. Stoga, potvrđujemo da su sigurni za upotrebu uz uvjet korištenja prema uputama na proizvodu te potrebama i karakteristikama kože. U slučaju postojanja dvojbi oko korištenja kozmetičkih proizvoda u trudnoći, preporučamo savjetovanje s liječnikom.
1.0.1595:5a49152de8c70f6c4ff354e53c2bbc6f3be03f51