Što je Pharmeria?

 

 

Jedno online mjesto za sve!

 

Pharmeria je inovativna online platforma s najširom ponudom ljekarničkog i drogerijskog asortimana.

 

Jedinstvena je jer na jednom mjestu možeš naći sve od kozmetike, lijekova, dodataka prehrani, vitamina i proizvoda na biljnoj bazi do medicinskih pomagala i uređaja. Uz nekoliko klikova možeš izabrati brže, lakše i bolje!

 

Trebaš bezreceptni lijek? Pharmeria će ga pronaći za tebe! Na Pharmeria.hr možeš provjeriti u kojoj ljekarni je tvoj lijek dostupan te ga tamo možeš i preuzeti.

 

Pouzdana dostava je u roku do 48 sati za područje cijele Hrvatske. Odabrane proizvode također  možeš preuzeti i u ljekarni po svom izboru unutar najveće ljekarničke mreže.

 

Nova digitalna platforma za najveću ponudu i najmanju brigu!

 

 

Uvijek ispred!

 

Medika već cijelo stoljeće stoji na raspolaganju zdravstvenim ustanovama i građanima opskrbljujući ih lijekovima i medicinskim proizvodima.

Uspjeh zahvaljuje tradicionalnom i inovativnom pristupu te dugogodišnjem povjerenju i iznimnoj suradnji s proizvođačima farmaceutskih, veterinarskih, medicinskih, stomatoloških i srodnih partnera. Inovativna distribucija lijekova i medicinskih proizvoda te razvoj ljekarništva, potvrđuje da Mediku krasi profesionalnost i kreativnost u oblikovanju poslovanja.

 

U korak s vremenom i trendovima Medika je prepoznala nova digitalna rješenja te prva na hrvatskom tržištu razvila inovativnu digitalnu platformu Pharmeria.hr koja odgovara na zahtjeve suvremenog kupca te spaja najveću ljekarničku mrežu omogućavajući brzu i jednostavnu kupovinu. Na jednom mjestu naći ćete sve za vaše zdravlje i ljepotu od kozmetike, lijekova, dodataka prehrani, vitamina i proizvoda na biljnoj bazi pa sve do medicinskih pomagala i uređaja.

 

Ljekarne - Pharmeria partneri nude mrežu svojih podružnica pri čemu korisnik ima mogućnost odabira svoje preferirane ljekarne. Svi proizvodi nalaze se u skladištu Medike te se nakon narudžbe pakiraju za korisnika i dostavljaju kurirskom službom na kućnu adresu ili u odabranu ljekarnu.

 

 

Kako kupovati?

 

 

 

 

1.0.1606:db734c980d71842992d11ac783e88450bdc2646a