Načini plaćanja

 

Registrirani Korisnik koji je sklopio Ugovor na daljinu može odabrati plaćanje (I) pouzećem, ukoliko je kao opciju preuzimanja kupljenog Proizvoda odabrao dostavu na željenu adresu ili preuzimanje u odabranoj ljekarni ili (II) platnom karticom na Pharmerii prilikom sklapanja Ugovora na daljinu, neovisno o odabranoj opciji preuzimanja kupljenog Proizvoda.

U slučaju kada je plaćanje izvršeno karticom, a Ugovor na daljinu je raskinut jednostranim raskidom iz čl. 6.3 ili 8.5 ovih Općih uvjeta, Sudionik se obvezuje izvršiti povrat cjelokupnog plaćenog iznosa u korist iste platne kartice kojom je plaćanje izvršeno bez odgode, odnosno, ukoliko su Proizvodi preuzeti od strane Kupca, po izvršenom povratu sukladno čl. 10.7 ovih Općih uvjeta.

Sudionik samostalno određuje koje platne kartice, i pod kojim uvjetima, prihvaća u svojoj Internet trgovini.

Prihvat platnih kartica Uslugu payment gatewaya na Pharmeriji pruža CORVUS PAY d.o.o. Registrirani Korisnik upisuje osobne i autorizacijske podatke za plaćanje izravno u CORVUS PAY sučelju koje je integrirano s Pharmerijom. Slijedom navedenog, CORVUS PAY je odgovoran za sigurnost autorizacijskih i osobnih podataka Registriranog korisnika koji se unose prilikom plaćanja na Pharmeriji, a Pharmerija nema pristup niti kontrolu nad tim podacima. Međutim, CORVUS PAY nije niti u kojem slučaju uključen u ugovorni odnos Kupca i Sudionika, niti je odgovoran za ispunjenje prava i obveza iz tog ugovora.

 

Izjava o sigurnosti online plaćanja

 

Pri plaćanju na Pharmeriji koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica

putem interneta. CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

 

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste

isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla  sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

 

Hvala što koristite CorvusPay!

 

 

Izjava o konverziji valute

 

Sva plaćanja biti će izvršena u eurima. Iznos za koji teretimo Vašu kreditnu karticu dobiva se konverzijom cijene u eurima u hrvatske kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke.

 

Prilikom naplate sa Vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju kartičnih kuća. Kao rezultat takvih konverzija postoji mogućnost blage razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

 

 

Logotipi prihvata kartica

 

Logo kartice Ime kartice

Mastercard

Maestro

Visa

 

Logotipi kartičnih sigurnosnih programa

 

Logo sigurnosnog programa Sigurnosni program

MasterCard Identity Check

Visa Secure

1.0.1576:851cd9b2332af1b5bb6b3d9d00bd53fc214b6f93