Frangipani: Uživajte u Egzotičnom Mirisu s L'Erbolario Kolekcijom

Zaronite u raskošnu ljepotu i bogatstvo Frangipani cvijeta s L'Erbolario Frangipani kolekcijom. Inspirirana egzotičnim šarmom ovog cvijeta, koji svojom prisutnošću uljepšava tropske krajeve i ispunjava zrak svojim neodoljivim mirisom, ova kolekcija donosi jedinstveno iskustvo uživanja i njege.

Frangipani cvijet dolazi u raznim bojama, uključujući bijelu, žutu, ružičastu, crvenu i njihovu kombinaciju. Njegove latice su debele i voštane, a cvijet obično ima pet latica, iako su varijacije s više latica također moguće. Njegov miris je najintenzivniji tijekom večeri i noći, što privlači noćne oprašivače. Često se koristi u parfemima zbog svog opojnog i egzotičnog mirisa. Cvjetovi Frangipanija također su popularni u izradi cvjetnih aranžmana, vijenca i ukrasa za kosu, posebno u ceremonijalnim i svečanim prilikama. Ovaj cvijet, osim što je estetski privlačan, nosi bogatu simboliku, čineći ga jednim od najomiljenijih tropskih cvjetova diljem svijeta.

Parfem Frangipani nudi svježinu citrusnih nota mandarine i bergamota koje vode prema srčanoj noti ovog parfema—neodoljivom mirisu Frangipani cvijeta. Ova bogata cvjetna nota u kombinaciji s toplim baznim notama ambre i cedrovine stvara sofisticirani mirisni trag, često ga uspoređuju s poznatim, Yves Saint Laurent, Libre parfemom.

Kupka Frangipani obogaćena je ekstraktom i destiliranom vodom Frangipani te organskim suncokretovim uljem, pružajući bogatu njegu koja čisti kožu tijela dok ostavlja neodoljivi mirisni trag.

Krema za tijelo Frangipani sadrži organska ulja kokosa i suncokreta, uz ekstrakt i destiliranu vodu Frangipani, hidratizira i hrani kožu, ostavljajući je mekom, svilenkastom i lagano namirisanom.

Balzam za ruke Frangipani nudi intenzivnu njegu s bogatom formulom koja kombinira omekšavajuća svojstva ricinusovog ulja s opojnim mirisom Frangipani, pružajući vašim rukama potrebnu hidrataciju i njegu.

Sapun Frangipani nježno čisti kožu dok joj pruža suptilan miris egzotičnog cvijeta.

Mirisni štapići za prostor omogućuju vam da unesete miris Frangipani cvijeta u svoj dom. S egzotičnim i cvjetnim notama Frangipanija, upotpunjenim toplim tonovima cedrovine i ambre, stvaraju ugodnu atmosferu koja trajno uljepšava vaš prostor.

 

 

S L'Erbolario Frangipani kolekcijom, svaki trenutak može biti ispunjen čarobnim mirisima i osjećajem tropa. Uživajte u ovoj kolekciji koja donosi mirisne užitke i ljepotu Frangipani cvijeta izravno u vaš svakodnevni život.

 

 
1.0.1620:67d76483d385e48713d75d99d0616cbc9182f60a