Uronite u Egzotični Svijet Pacifika s L'Erbolario Tiare Kolekcijom

L'Erbolario Tiare kolekcija donosi vam esenciju dalekih pacifičkih otoka, obuhvaćajući ljepotu i čaroliju cvijeta tiare u svakom proizvodu. Ova kolekcija je stvorena za žene koje žele obogatiti svoju njegu kože i osjetila mirisima koji prizivaju slike cvijeća u kosi, plesa pod zvjezdanim nebom i nježnog povjetarca koji nosi miris mora i kokosa.


Proizvodi koji Oduševljavaju

Krema za tijelo Tiare

L'Erbolario Tiare krema za tijelo nije samo hidratantna – ona je prava poslastica za vašu kožu. S formulom koja obogaćuje i intenzivno hidratizira, vaša će koža biti meka, glatka i svilenkasta na dodir. Ova krema, lagane i mazive teksture, savršena je za svakodnevnu upotrebu, pružajući osjećaj mekoće i dubinske njege.

Parfem Tiare

L'Erbolario Tiare parfem je sofisticiran, nježan i nezaboravan miris koji nosi duh egzotike. Ovo nije klasična interpretacija cvijeta tiare; to je bogata, mliječna kompozicija koja očarava svojom slojevitošću.

  • Gornje note: Ylang-Ylang, Đurđevak, Bergamot i Ciklama donose svježinu i cvjetnu čistoću koja osvaja na prvi miris.
  • Srednje note: Srce parfema čine Tiare, Kokosovo mlijeko i šljiva iz Damaska, stvarajući kremasti, gotovo jestiv miris koji podsjeća na najmekši i najkremastiji kokos.
  • Bazne note: Vanilija, Bijeli mošus, Kedar i Mahovina pružaju toplinu i dugotrajnu senzualnost, ostavljajući za sobom suptilan, ali trajan trag.

Ovaj amber cvjetni miris odiše ženstvenošću i nježnošću, savršeno prikladan za one koji vole nenametljive, a opet bogate mirisne kompozicije.

Kupka Tiare

Kupka iz Tiare kolekcije transformira vašu rutinu tuširanja u posebni ritual. Njezin bogat i pjenast sastav nježno čisti kožu, ostavljajući je mekom, hidratiziranom i blago mirisnom. Svaki put kada se okupate s ovim proizvodom, bit ćete prebačeni na osunčane obale Tahitija, gdje mirisi cvijeta tiare i kokosa ispunjavaju zrak.

Više od Njega, to je Iskustvo

L'Erbolario Tiare kolekcija nije samo njega – to je iskustvo koje priziva slike egzotičnih otoka, cvijeća u kosi, plesa pod zvjezdanim nebom i osjećaj slobode i mira. Kombinacija tiare cvijeta i kremastog kokosa u svakom proizvodu donosi nenadmašnu senzaciju, ostavljajući vas zavijenima u miris koji je istovremeno nježan i zavodljiv, kao da ste upravo proveli dan na udaljenoj plaži.

Uronite u svijet L'Erbolario Tiare kolekcije i dopustite da vaša koža i osjetila uživaju u bogatstvu i nježnosti koje dolaze ravno iz srca prirode.

1.0.1620:67d76483d385e48713d75d99d0616cbc9182f60a