Sigurna i nježna zaštita za kožu tijekom sunčanih dana

Eucerin zaštita od sunca

Kako dolaze topliji dani, sportske aktivnosti na otvorenom postaju pravi užitak. No, UV zračenje sunca prisutno je svakodnevno - bez obzira na godišnje doba, sunčano ili oblačno vrijeme. Zato je neophodno zaštititi kožu svaki put kada ste na suncu, bilo da provodite vrijeme vani ili nosite odjeću koja otkriva kožu, poput majica kratkih rukava, kratkih hlača ili suknji.

 

3 KORAKA DO PRAVILNE ZAŠTITE

 

KAKO ODABRATI PRAVILNU ZAŠTITU?

 

Za masnu kožu sklonu aknama

Eucerin Sun Oil Control linija zaštite od sunca namijenjena je njezi i zaštiti masne kože sklone aknama. Formulirana je s Oil Control tehnologijom za regulacije sebuma te pigmente koji apsorbiraju lipide, ostavlja površinu suhu na dodir te pruža dugotrajan učinak protiv sjaja.

Eucerin Oil Control Dry Touch sprej SPF 30 namijenjena je za osjetljivu kožu, uključujući kožu sklonu aknama, za tijelo. Kontinuirani aerosolni raspršivač čini primjenu na teško dostupnim mjestima brzom i jednostavnom. Prozirni i nemasni sprej brzo se upija, osvježava kožu i otporan je na vodu.

Za kožu sklonu alergijama

Eucerin Sun Allergy Protect i Eucerin Sensitive Protect formule za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozil-rutinom pomažu spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE (polimorfna erupcija svjetlosti).

Prirodni sastojci u Eucerin Sun Allergy Protect gel kremi SPF 50+ prodiru u gornji sloj epiderme i jačaju stanični obrambeni sustav te blokiraju upalne reakcije stanica kože. Rezultat su neutralizirani slobodni radikali i ojačana zaštita stanica kože.

Njega kože nakon sunčanja

Osvježavajuća Eucerin Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja odmah umiruje osjetljivu i nadraženu kožu od sunca i obnavlja oštećenje kože izazvana suncem.

Osim toga, osigurava trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju, pružajući svježinu i osvježavajući osjećaj bez masnoće ili ljepljivosti. S ugodnim mirisom i formulom prikladnom za djecu,ova umirujuća gel-krema idealan je izbor.

 

1.0.1618:e377e67efd4e0d20403d8eb8924a0e3ee754a964