Pharmeria i Lidl Plus

U periodu od 01.06. do 15.06. Pharmeria i Brita poklanjaju 30% popusta na odabrane proizvode svim korisnicima Lidl Plus aplikacije! Kod za popust pronađi na Lidl Plus aplikaciji, u ponudama partnera, upiši ga na trećem koraku kupnje i uštedi!

Iskoristi Lidl Plus kupon

Kako iskoristiti kod za popust prilikom kupovine?

 

 

 

 

Moglo bi ti se svidjeti

Pravila korištenja kupona

Kuponi donose različite pogodnosti prilikom Internet narudžbe na www.pharmeria.hr . Aktivne kupone možete dobiti preko svog korisničkog računa, putem newslettera ili nekog drugog medija. Svaki kupon na sebi ima naznačen KOD koji kupac unosi u za to predviđeno polje pri odabiru načina plaćanja. Primjenom koda popust se automatski obračunava i prikazuje se snižena cijena košarice. Kuponi vrijede jednokratno u ograničenom vremenskom razdoblju i može ih iskoristiti Kupac na čijem se korisničkom računu nalaze. Za svaku pojedinačnu narudžbu može se iskoristiti samo jedan KUPON / KOD / PROMOKOD za popust čija je isporuka tj. preuzimanje narudžbe do datuma navedenog u kuponu. Ako nije drugačije naznačeno na kuponu - dostava se obračunava prema važećem cjeniku (osim za usluge Rezervacije)
Kupon s KOD-om za popust je neprenosiv. Kupon (KOD) može iskoristiti samo Registriran korisnik. Jedan kupac može iskoristiti samo jedan KOD za popust.
Prilikom kreiranja narudžbe i odabira usluge Rezervacija gdje je prilikom naručivanja korištena pogodnost i unesen KOD za popust, kupac koji je napravio narudžbu dužan je istu i preuzeti.
KUPON / KOD / PROMOKOD za popust ne može se kombinirati s drugim KOD-ovima za popuste. KUPON / KOD / PROMOKOD popuste nije moguće kombinirati s drugim postotnim popustima koji se odnose na cjelokupan iznos računa. Popust se može obračunati ako je ukupni iznos računa jednak ili veći od minimalnog iznosa narudžbe potrebnog za izvršenje usluge. Kupon se ne može zamijeniti za gotovinu.
KOD za popust vrijedi za uslugu naznačenu na promotivnom materijalu/newsletteru. Pharmeria zadržava pravo ne obračunavanja KUPON / KOD / PROMOKOD popusta ako postoji sumnja na zlouporabu. Pharmeria kupone je moguće iskoristiti na ukupan iznos računa koji nije viši od 10.000,00 kn. Pored ovih uvjeta i dalje se primjenjuju Pharmeria Opći uvjeti korištenja i obavljanja Transakcija u Internet trgovinama.
1.0.1595:5a49152de8c70f6c4ff354e53c2bbc6f3be03f51