Anti age vitamin zlata vrijedan

Anti age vitamin zlata vrijedan

Eliksir života, zlato, koristili su drevni liječnici, ali i poznata ljepotica Kleopatra kako bi održala svoj ten mladim i blistavim. Koristio se u tradicionalnoj kineskoj i drevnoj indijskoj medicini (ayurvedi), za tretiranje brojnih zdravstvenih tegoba, ali i za pomlađivanje te revitalizaciju tijela.

Vrhunski tretmani nove L'erbolario linije Vitamin C & 24K Gold sadrži 24K zlato koje dolazi iz rudnika certificiranih prema standardu Fairmined, a formulirana je kao vitaminski koktel iznimno učinkovitih sastojaka poput vitamina C koji, u kombinaciji s 24K zlatom, pojačava njegovo anti-age djelovanje.

Poznato je i da je vitamin C visoko učinkovit antioksidans, koji poboljšava elastičnost, tonus i sjaj kože, stimulirajući proizvodnju kolagena i sprječavanje nastanka površinskih bora i znakova umora. Čestice čistog zlata imaju moć učinkovitog prenošenja molekula vitamina C do razine kože, čime se pojačava antiradikalna, antioksidativna i osvjetljujuća funkcija. Istodobno, ekstrakti limete, listova limete i grančica limuna daju dodatni doprinos vitaminu C i polifenolima, jačajući antioksidativno djelovanje dragocjene rutine.

 

Vitamin C & 24K Gold prah za čišćenje lica 

Revolucionarni prah za čišćenje se u dodiru s vodom pretvara u nježnu pjenu za čišćenje. Pogodan je za sve tipove kože, uključujući suhu i osjetljivu. Sadrži vitamin C i čestice čistog zlata za glatku i blistavu kožu, pojačan ekstraktima kavijar limete, listovima limete te grančicama i listovima limuna. 

 

Vitamin C & 24K Gold 24 h krema za lice

Ova dragocjena dnevna i noćna vidljivo smanjuje površinske bore i daje glatku, kompaktniju i sjajniju kožu odmah nakon korištenja. Moćni koktel Vitamina C i 24 K zlata pojačavaju anti-age djelovanje kreme za lice. Ekstrakti limeta kavijara, listova limete, listova i grančica limuna daju dodatni doprinos vitaminu C i polifenolima, jačajući antioksidativno djelovanje ove rutine.

 

Vitamin C & 24K Gold krema za okoloočno područje

Hijaluronska kiselina hidratizira područje oko očiju i čuva kolagen, dok kofein iz zrna zelene kave pomaže mikrocirkulaciji površine kože smanjujući tako podočnjake i sitne bore. Znakovi umora vidljivo su smanjeni. 

L’Erbolario proizvode, pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te jedinom monobrand dućanu.

1.0.1601:4098c565b49e113a585f26e12a9b57622c5f2f4c