NAGRADNI NATJEČAJ

INTIMINA & PHARMERIA

Pravila nagradnog natječaja:

  1. Organizator nagradnog natječaja je MEDIKA d.d., Zagreb, Capraška 1, OIB: 94818858923
  2. MEDIKA d.d. kao ovlaštena pravna osoba koja stavlja na tržište liniju proizvoda „INTIMINA“ sudjeluje u realizaciji nagradnog natječaja osiguravajući proizvode iz te linije koji predstavljaju nagradu.
  3. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati fizičke osobe, rezidenti RH s navršenih 18 godina. Da bi sudjelovanje bilo potpuno potrebno je: zapratiti @pharmeria i @intimina, lajkati objavu i ostaviti točan odgovor u komentaru.

 

Sudjelujte i osvojite Lily Cup One menstrualnu čašicu brenda @Intimina.

Svi Intimina proizvodi napravljeni su od 100% medicinskog silikona, sigurni su za tijelo, ne izazivaju iritacije ili neugodne mirise i mogu se koristiti uvijek iznova. Samim time, predstavljaju ekološki odgovornu alternativu, pomažu u smanjenju otpada i isplativiji su zbog svoje dugotrajnosti!

Kako biste sudjelovale, sve što trebate napraviti je u komentar napisati točan odgovor na pitanje i zapratiti @pharmeria kako biste znale jeste li vi pobjednica Intimina giveawaya! 👇🏻

Mnogi tradicionalni plastični higijenski proizvodi za žene razgrađuju se više od:

5 godina

50 godina

500 godina

Pobjednica će biti nasumično odabrana putem bubnja.

  1. Instagram kao društvena mreža na kojoj se provodi nagradni natječaj ni na koji način ne sudjeluje u organizaciji samog natječaja niti je sponzor istome.
  2. Korisnici koji osvoje nagrade bit će kontaktirani radi određivanja načina na koji mogu preuzeti nagradu.
  3. Korisnički računi društvene mreže Instagram mogu sadržavati osobne podatke korisnika koji sudjeluju u nagradnom natječaju i njihovim slobodnim pristankom na sudjelovanje u natječaju pristaju na obradu osobnih podataka u svrhu određivanja dobitnika nagradnog natječaja i u svrhu dostave nagrade dobitniku.

 

Intimina proizvode možete pronaći na web shopu www.pharmeria.hr

 

1.0.1601:4098c565b49e113a585f26e12a9b57622c5f2f4c