U L'Erbolario mirisnim vrtovima, Iris je opisan kao čaroban cvijet boja i neba, donosi miris proljeća s posebnom notom svježine koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Možda niste znali, ali Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti je 2000. godine Iris, ili Peruniku, proglasila hrvatskim nacionalnim cvijetom. Uz taj cvijet se veže jedna zanimljiva legenda koja vam je možda nepoznata. Naziv perunika potječe iz slavenske mitologije, i to od vrhovnog boga Peruna i njegove žene, boginje Perunike. Narod je vjerovao da perunika nikne ondje gdje udari munja gromovnika Peruna. Kajkavci su boginju Peruniku poznavali kao Ljelju pa taj cvijet zovu ljeljuja, dok se na dubrovačkom području može čuti ime bogiša, vezano uz božansko porijeklo tog božanskog cvijeta.

 

U starogrčkoj mitologiji perunika je simbol boginje Iride, glasnice bogova. Legenda o Iridi  kaže da je ona dugom šarala s visina prenoseći poruku na Zemlju. Tamo gdje bi duga dotakla tlo, kao i munja boga gromovnika Peruna, izrastala je perunika.

 

U L'Erbolario mirisnim vrtovima, Iris je opisan kao čaroban cvijet boja i neba, donosi miris proljeća s posebnom notom svježine koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Linija je to koja predstavlja pravi mali raj proizvoda za njegu tijela senzualno obavijajući svako vaše osjetilo.

 

 

Parfem senzualne puderaste note ostavljat će svoj trag za vama gdje god išli. Prozračnih je mirisnih nota, uz lagani ton nježnih ljubičastih latica, zavodljiva i jedinstvena za senzualnu svakodnevicu. Dolazi u pakiranju od 50 ml i 100 ml.

 

Nakon dugog i napornog dana, opustite se uz predivnu pjenu za kupanje osvježavajućeg Irisa. Svojim nježnim sastojcima delikatno čisti tijelo pomoću aminokiselina pšenice. Iris kupelj dolazi u pakiranju od 250 ml i 500 ml.

 

Krema za tijelo intenzivnog mirisa uz jaka hidratizirajuća svojstva čine kožu mekom i dubinski nahranjenom. Zahvaljujući prisutnosti maslinovog ulja, učinkovito se bori protiv preranog starenja kože. Isprobajte i laganu fluidnu emulziju za tijelo u istoimenom proizvodu Iris Fluid za tijelo. Riječ je o inovativnom i praktičnom kozmetičkom preparatu za onaj završni svilenkasti dodir.  Fluid ne sadrži talk, već tapioka škrob koji osigurava da se fluid brzo upije. Pruža izvrstan osjećaj svježine s blagim mirisom čarobnog irisa.

 

Dezodorans u kremi štiti i njeguje vašu kožu. Očaravajući miris irisa pruža dugotrajan osjećaj svježine zahvaljujući ovom ugodnom dezodoransu u kremi. U formulaciju su dodani vodeni ekstrakti irisa i pitomog sljeza, koji osiguravaju nježnu zaštitu osjetljivoj koži pazuha.

 

Svježinu ljubičastih latica i opuštajuće mirise pronađite u mirisnom sapun koji hidratizira i njeguje ruke dajući im potrebnu podatnost. Ulje badema obogaćuje ovu formulu osiguravajući hranjive elemente koji pomažu očuvati elastičnost kože, a naročito je pogodan za osjetljivu kožu.

 

Čitavu ovu cvjetnu priču možete zaokružiti mirisnim vrečicama za ormar iz istoimene linije.  Unijet ćete dašak rafiniranosti i elegancije u vaš dom baš kao nekada. Izvadite mirisnu vrećicu iz celofanskog omota i položite je među odjećom u ormar. Miriše na iris, miriše na proljeće.

 

Osvojite svoje nježnije polovice bezvremenskim odabirom proizvoda ili linije božanskog Irisa. L’Erbolario proizvode, pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.

Miriše na proljeće

Miriše na proljeće

1.0.1573:9d4d34e247afcf778bf5b293dac882a948ea6403