Tea Leaves: Zavodljiv i mističan novitet iz  L'Erbolarija

Tea Leaves: Zavodljiv i mističan novitet iz L'Erbolarija

Čaj crnog zmaja, citrusi, i duhan   - čarobna formula mirisnih nota  koja zagrijava srce i osvježava misli

 

Stoljećima žene, ali i pokoji muškarac, pokušavaju pronaći čarobnu formulu koja će ih održati lijepima, mladima i zdravima te donijeti im samopouzdanje i očarati suprotan spol. L'Erbolario se ovog proljeća približio toj formuli te kombinacijom mirisnih nota citrusa, Oolong čaja i duhana stvorio novu mirisnu liniju romantičnog imena – Tea Leaves (listovi čaja).  U L'Erbolario Tea Leaves liniji dostupni su  parfem te njegujući i mirisni proizvodi kao što su nježna kupelj,  gel za pranje lica i ruke te hranjiva krema za ruke i tijelo. 

 

 

Plavi čaj, Oolong ili čaj crnog zmaja kao inspiracija  u razvoju nove mirisne linije

Među mnogim istočnjačkim legendama vezanim uz Oolong čaj,  posebno je zanimljiva priča o podrijetlu imena Oolong, što znači "crni zmaj". Jednog dana, dok je sakupljao lišće čaja, farmer Wu Liang je naišao na golemog crnog zmaja, ali vjerojatnije jelena ili zmiju. Trčao je za svojim životom i ispuštao lišće koje je prikupio. Sutradan, kad se vratio, primijetio je da su listovi koje je ostavio iza sebe poprimili neobičnu i fascinantnu boju: plavo-zelenu sa zlatnim vrhovima. Stoga je od tih listova  odlučio skuhati čaj i toliko ga je impresionirao njegov okus da ga je u čast ovog otkrića nazvao "crnim zmajem". Ispijanje čaja s našim gostima potiče nas da razmislimo o prijateljstvu koje nas veže dok nam samostalno uživanje u šalici čaja pomaže  vratiti ravnotežu i pruža predah od stresa baš kao što kaže stara japanska izreka: "Kupka osvježava tijelo, čaj osvježava um".  Zato čim prije samostalno ili u društvu isprobajte novu liniju Tea Leaves.

 

Tea Leaves Parfem

U predivnoj, plavoj bočici, skrila se odlična kombinacija triju mirisnih efekata - citrusi, čaj i duhan. Egzotični Oolong čaj koji se najčešće uzgaja u Kini i Tajvanu vrlo je bogat antioksidansima, mineralnim solima i polifenolima koji pomažu u suzbijanju djelovanja slobodnih radikala, pridonoseći održavanju mladosti kože. Citrusi i vodena metvica daju svježinu, dok čitavu ovu mirisnu priču zaokružuje duhan. Parfem predivnog mirisa koji zagrijava srce i osvježava misli: baš poput ukusne šalice čaja. Zamišljen je kao unisex miris upravo zbog svog osvježavajućeg djelovanja.

 

 

Tea Leaves linija za tijelo

Tea Leaves nježna kupelj ponudit će vam pravo, osvježavajuće wellness iskustvo zahvaljujući Oolong čaju, bogatom polifenolima s tonizirajućim, energizirajućim, antiradikalnim i zaštitnim svojstvima. Smirite um uz opuštajuće mirise egzotičnosti i svježine. Tea Leaves gel za pranje lica i ruku nudi istovremeno i hidrataciju i njegu u jedinstvenom gelu za čišćenje ruku i lica. Tea Leaves hranjiva krema za ruke i tijelo s dodatkom Oolong čaja bogatog antioksidansima, finog Matcha maslaca od zelenog čaja koji je u Aziji stoljećima hvaljen zbog svojih prirodnih svojstava protiv crvenila i ulja sjemenki Camellie, izvrsno njeguje, tonizira i vlaži kožu.

Linija sadrži i elegantnu i praktičnu, mirisnu kutiju limitiranog izdanja Tea Leaves beauty kutija u kojoj su gel za tuširanje i krema za ruke i tijelo, prikladne za putovanja. Tu je i limitirano duo izdanje  Tea Leaves kupaonskog seta za njegu tijela i ruku s elegantnom podlogom. Linija je zaokružena prekrasnom mirisnom vrećicom koja svojim oblikom nalikuje filtru finog Oolong čaja, savršena za parfimiranje ormara, ladica ili unutrašnjosti vašeg automobila.

Ne zaboravite ostale L'Erbolario mirisne linije koje možete pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama te u monobrend dućanu.Izbor je na vama!

1.0.1576:851cd9b2332af1b5bb6b3d9d00bd53fc214b6f93