Ekskluzivna L’Erbolario inovacija: Anti age vitamin zlata vrijedan

Ekskluzivna L’Erbolario inovacija: Anti age vitamin zlata vrijedan

24-karatno zlato - dragocjeni sastojak za raskošnu njegu kože ima dugu povijest korištenja u kozmetičkome svijetu.

 

Eliksir života, zlato, koristili su drevni liječnici, ali i poznata ljepotica Kleopatra kako bi održala svoj ten mladim i blistavim. Koristio se u tradicionalnoj kineskoj i drevnoj indijskoj medicini (ayurvedi), za tretiranje brojnih zdravstvenih tegoba, ali i za pomlađivanje te revitalizaciju tijela.

 

Vrhunski tretmani nove L'erbolario linije Vitamin C & 24K Gold sadrži 24K zlato koje dolazi iz rudnika certificiranih prema standardu Fairmined, a formulirana je kao vitaminski koktel iznimno učinkovitih sastojaka poput vitamina C koji, u kombinaciji s 24K zlatom, pojačava njegovo anti-age djelovanje.

 

Poznato je i da je vitamin C visoko učinkovit antioksidans, koji poboljšava elastičnost, tonus i sjaj kože, stimulirajući proizvodnju kolagena i sprječavanje nastanka površinskih bora i znakova umora. Čestice čistog zlata imaju moć učinkovitog prenošenja molekula vitamina C do razine kože, čime se pojačava antiradikalna, antioksidativna i osvjetljujuća funkcija. Istodobno, ekstrakti limete, listova limete i grančica limuna daju dodatni doprinos vitaminu C i polifenolima, jačajući antioksidativno djelovanje dragocjene rutine.

 

 

Vitamin C & 24K Gold prah za čišćenje lica

Revolucionarni prah za čišćenje se u dodiru s vodom pretvara u nježnu pjenu za čišćenje. Pogodan je za sve tipove kože, uključujući suhu i osjetljivu. Sadrži vitamin C i čestice čistog zlata za glatku i blistavu kožu, pojačan ekstraktima kavijar limete, listovima limete te grančicama i listovima limuna.

 

Vitamin C & 24K Gold 24 h krema za lice

Ova dragocjena dnevna i noćna vidljivo smanjuje površinske bore i daje glatku, kompaktniju i sjajniju kožu odmah nakon korištenja. Moćni koktel Vitamina C i 24 K zlata pojačavaju anti-age djelovanje kreme za lice. Ekstrakti limeta kavijara, listova limete, listova i grančica limuna daju dodatni doprinos vitaminu C i polifenolima, jačajući antioksidativno djelovanje ove rutine.

 

Vitamin C & 24K Gold krema za okoloočno područje

Hijaluronska kiselina hidratizira područje oko očiju i čuva kolagen, dok kofein iz zrna zelene kave pomaže mikrocirkulaciji površine kože smanjujući tako podočnjake i sitne bore. Znakovi umora vidljivo su smanjeni.

 

3 koraka rutine do idealne kože

Uz nove proizvode L'erbolario nam preporučuje i 3 jednostavna koraka za učinkovitu njegu kože.

 

  1. korak - pripremite kožu na jedinstven tretman – Vitamin C & 24K Gold prah za čišćenje lica

Revolucionarni prah za čišćenje se u dodiru s vodom pretvara u nježnu pjenu za čišćenje. Dovoljna je mala količina proizvoda koju je potrebno pomiješati s vodom kako bi se dobila nježna pjena. Ova nova eko-rutina koja jamči do 100 pranja uz uštedu do 75% vode u usporedbi s tradicionalnim proizvodima za čišćenje lica.

 

  1. korak - regenerirajte kožu lica – Vitamin C & 24K Gold 24 h krema za lice

Ova dragocjena dnevna i noćna vidljivo smanjuje površinske bore i daje glatku, kompaktniju i sjajniju kožu odmah nakon korištenja. Zapravo, čestice čistog zlata imaju moć učinkovitog prenošenja vitamina C na razinu kože, pojačavajući antiradikalnu i antioksidativnu funkciju. Također, hijaluronska kiselina svojim super-hidratantnim i anti-age djelovanjem aktivira ekstrakt kavijar limete i ružičastog soka grejpa, vrlo bogatog vitaminom C.

 

  1. korak - ublažite natečenost okoloočnog područja - Vitamin C & 24K Gold krema za područje oko očiju

Nježno tapkajući područje oko očiju, na nesite kremu za okoloočno područje. Bore i znakovi umora vidljivo su smanjeni zahvaljujući ovom inovativnom tretmanu. Uz pomoć čistog zlata, učinkovito prenosi vitamin C na razinu kože, čime se pojačava antioksidativno i anti-age djelovanje. Uz to, hijaluronska kiselina hidratizira područje oko očiju i čuva kolagen, dok kofein iz zrna zelene kave pomaže mikrocirkulaciji površine kože smanjujući tako podočnjake i sitne bore.

 

Osim što je učinkovita i vidljivo smanjuje bore i znakove umora, pomaže mikrocirkulaciji površine kože smanjujući podočnjake, linija sadrži 96--99% satojaka prirodnog porijekla u eko prihvatljivoj ambalaži.

1.0.1573:9d4d34e247afcf778bf5b293dac882a948ea6403