Uro D- manoza za zdravlje mokraćnih puteva

Uro D- manoza za zdravlje mokraćnih puteva

Muči vas zdravlje mokraćnog sustava? Planirate putovanje autobusom, šetnju gradom... Ali prva pomisao nije vam uživanje u lijepim trenucima, već -  hoće li negdje biti dostupan toalet. Naša preporuka za snažnu prirodnu zaštitu mokraćnog sustava je Uro D-manoza iz Natural Wealtha®.

Natural Wealth® Uro D-manoza sadrži dva aktivna sastojka, D-manozu i suhi ekstrakt zeleni troskota (Polygonum aviculare). U obliku je šumećih tableta ugodnog okusa marakuje, jednostavnih za korištenje i brzog djelovanja.

 

Snažna formula za zdravlje mokraćnog sustava

Svaka šumeća tableta sadrži 2000 mg D-manoze i 100 mg ekstrakta troskota.

D-manoza je šećer sličan glukozi, odnosno njezin izomer, koji se prirodno nalazi u nekim biljkama poput mahunarki, brusnica i brokule, a stvara se i u ljudskom tijelu. U organizmu ima drukčiju ulogu od glukoze. Naime, nakon oralne primjene, D-manoza se brzo apsorbira, ali se u potpunosti ne metabolizira. Velik dio doze nepromijenjen dolazi u mokraćni sustav nakon čega se izlučuje urinom, te ne utječe na razinu glukoze u krvi.

Uz D-manozu, proizvodu je ciljano dodan ekstrakt troskota koji doprinosi normalnoj funkciji mokraćnog sustava.

 

Prirodna i pogodna za duže korištenje

Jedno pakiranje Natural Wealth® Uro D-manoze sadrži 18 šumećih tableta, a uzima se jedna šumeća tableta dnevno.

Dovoljno je tabletu otopiti u čaši vode čime ćete osigurati dodatan unos tekućine i brzu apsorpciju sastojaka. Ugodnog je okusa marakuje, ne sadrži laktozu, bez glutena je, a pogodna je i za vegane i vegetarijance.

Natural Wealth® Uro D-manoza preporučuje se za održavanje zdravlja mokraćnih puteva, najbolje uz svakodnevno uzimanje tijekom razdoblja od 6 mjeseci, a može se uzimati i periodično ili po potrebi, u trajanju od dva tjedna.

Da biste održali zdravlje mokraćnog sustava preporučuje se da svakoga dana unosite u organizam dovoljno tekućine, ne odgađate mokrenje, održavate pravilnu higijenu nakon odlaska na WC te nosite pamučno donje rublje. Po potrebi uzmite dodatak prehrani Natural Wealth® Uro D-manoza s D-manozom i troskotom koji će uz navedeno podržati normalnu funkciju mokraćnog sustava.

Aktivne tvari Uro D-manoze iz Natural Wealtha® i povećani unos tekućine štite i čiste mokraćne puteve. Stoga, neka ona bude vaš prirodni saveznik za zdrav mokraćni mjehur!

Natural Wealth® Uro D-manoza može se kupiti u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

1.0.1573:9d4d34e247afcf778bf5b293dac882a948ea6403