NATURAL WEALTH šumeće tablete Magnezij 375 mg +B1+B6+C

Svakodnevni životni procesi u našem tijelu bez magnezija nisu mogući. Ovaj iznimno popularan, životno važni mineral ne može se stvoriti u tijelu te ga je potrebno unositi baš svaki dan. 

Magnezij zovu i super herojem među vitaminima i mineralima. Raspon korisnih učinaka magnezija na tijelo je izuzetno raznolik i širok. On je možemo reći - tvornica naše energije: Od mineralizacije kostiju, rada naših stanica, svih mišića uključujući i naše- srce, sinteze važnih proteina preko pravilnog rada živčanog sustava, do normalne psihološke funkcije – magnezij je neiscrpan izvor koristi za zdravlje. Predmet je velikog broja znanstvenih studija a istraživači su detektirali gotovo 4000 mjesta na našim proteinima koja vežu magnezij. Postoji dobra indicija da je uloga magnezija u tijelu još i mnogo važnija, a dosad neprepoznata.

 

Manjak magnezija može se očitovati grčevima i slabošću u mišićima, umorom i općom slabošću, gubitkom apetita, te neadekvatnom funkcijom srčanog mišića i živčanog sustava, razdražljivošću  i nedostatkom energije.

Magnezij moramo svakodnevno unositi hranom, preporučljivo u količini od 375 mg jer se ne stvara u tijelu, a način današnje prehrane dodatno pojačano “troši” magnezij zbog visokog unosa prerađenih šećera, bijelog kruha, bijelog brašna, unosa alkohola i sl. Stoga se manjak magnezija javlja kod velikog broja ljudi, a neka istraživanja pokazuju da svega 25% ljudi unosi dovoljnu dnevnu količinu.

Magnezij je osobito koristan svim starijim osobama kod kojih se češće uočava njegov nedostatak a njegova apsorpcija je smanjena. Također je vrlo preporučljiv tijekom trudnoće i dojenja, te kod bavljenja sportom – aktivnog i rekreativnog, zatim u toplijem dijelu godine zbog pojačanog gubitka znojenjem, kod umora i nedostatka energije ili drugih simptoma koji mogu značiti njegov manjak poput mišićnih grčeva.

Dobro je posegnuti za magnezijem i u stanjima stresa, kod živčane napetosti, razdražljivosti i nemira.

Natural Wealth Magnezij ističe se prije svega najširim izborom različitih farmaceutskih oblika te doza kao i modernih formulacija među kojima je lako pronaći svoj magnezij. Mnogi vole svoj magnezij uzeti u obliku osvježavajućeg napitka pa su tu šumeće tablete Magnezij 375 mg +B1+B6+C.

Izvrsnog je okusa grejpa i naranče, sadrži i vitamin C te B1 i B6 za normalnu funkciju srca i živčanog sustava. Šumeće tablete omogućuju bržu apsorpciju i brže djelovanje, a pogodne za vegetarijance i osobe koje teško gutaju tablete. Natural Wealth šumeći magnezij osigurava vam optimalnu dnevnu dozu magnezija, te se može uzimati dulje vrijeme. Preporučuje se kod umora i iscrpljenosti, stresa i napetosti u mišićima.

1.0.1576:851cd9b2332af1b5bb6b3d9d00bd53fc214b6f93