Vitaminiziranjem do snažnog imuniteta i bezbrižne zime

Vitaminiziranjem do snažnog imuniteta i bezbrižne zime

Savršena kombinacija za imunitet – vitamini C, D i cink

Adekvatan vitaminsko-mineralni status neophodan je za normalno funkcioniranje imunološkog sustava, pa tako manjak pojedinog vitamina ili minerala može rezultirati pojavom imunokompromitiranosti odnosno oslabljenog imunološkog sustava.  Velikim brojem do danas provedenih kliničkih studija nedvojbeno je dokazano da suplementacija određenim vitaminima i mineralima može rezultirati značajnim pozitivnim učincima na imunitet.

Mikronutrijenti za koje postoji najveći broj studija koje potvrđuju njihove benefite za imunološki sustav jesu vitamini C i D, te mineral cink. Prema trenutnim saznanjima suplementacija vitaminima D i C prevenira pojavu te skraćuje tijek i trajanje sezonskih respiratornih viroza, dok cink može značajno skratiti trajanje bolesti.     

Plivit® C 1000 Plus sadrži kombinaciju upravo ta tri dokazano moćna borca za imunitet – vitamina C, vitamina D i cinka u snažnim dozama. U sastavu se također nalaze i bioflavonoidi, prirodni antioksidansi koje nalazimo u citrusnom voću, a koji dodatno poboljšavaju učinak vitamina C.  Plivit® C 1000 Plus dolazi u obliku vrećica s praškom izvrsnog okusa limuna, koji se primjenjuje direktno u usta bez vode. Ove praktične vrećice imajte uvijek pri ruci, i biti će vaš snažan štit protiv infekcija!

 

 

 

Treba li vam vitamin D?

Procjenjuje se da svaka druga osoba u našem podneblju ima manjak vitamina D, a znamo da je dobar status tog vitamina u krvi od iznimne važnosti za zdravlje kostiju, održavanje adekvatnog imunološkog sustava i zdravlja općenito. Osobe koje su u povećanom riziku od deficita vitamina D jesu starije osobe, one s viškom kilograma, osobe koje borave uglavnom u zatvorenom odnosno slabo se izlažu suncu.

Nadoknadite vitamin D uz Plivit® D 2000 u spreju – snažna doza od 2000 IJ vitamina D, što je i preporučena dnevna doza za osobe s povećanim rizikom od deficita.  Plivit® D 2000 dolazi u obliku praktičnog spreja ugodnog okusa, koji postiže učinkovitu i brzu apsorpciju jer ona započinje već u ustima. Pakiranje je dostatno za 3 mjeseca upotrebe po prihvatljivoj cijeni.   

 

1.0.1576:851cd9b2332af1b5bb6b3d9d00bd53fc214b6f93