Njega kože sklone hiperpigmentacijama uz Eucerin Anti-Pigment liniju

Eucerin Anti-Pigment linija

Hiperpigmentacija se pojavljuje u obliku tamnijih dijelova kože uzrokovanih prekomjernom proizvodnjom melanina. Melanin je prirodni pigment koji daje boju koži, očima i kosi. Ovo stanje može biti uzrokovano brojnim čimbenicima, od ožiljaka od akni i oštećenja od sunca do hormonskih fluktuacija.

Ako ste uočili pojavu hiperpigmentacija na svojoj koži, znajte da niste sami. Hiperpigmentacija je uobičajeno stanje kože, a na raspolaganju je niz različitih mogućnosti liječenja.

 

Dermokozmetički preparati za njegu kože sklone hiperpigmentacijama

 

Jedan od efektivnih načina smanjivanja hiperpigmentacija je redovita rutina njege namijenjena koži sklonoj hiperpigmentacijama.

Eucerin Anti-Pigment linija posebno je formulirana na način da smanjuje hiperpigmentacije kako bi se postigla ujednačena i sjajna koža.

Preparati iz Eucerin Anti-Pigment linije njege koja uključuje - dnevnu njegu SPF 30 i dnevnu toniranu dnevnu njegu SPF 30, noćnu njegu, korektor za ciljanu primjenu, dvofazni serum i Skin Perfecting serum - sadrže patentirani thiamidol, učinkoviti aktivni sastojak koji djeluje na način da smanjuje pojavu hiperpigmentacija regulirajući proizvodnju melanina. Preparati iz linije klinički i dermatološki dokazano smanjuju pojavu hiperpigmentacija i spriječavaju njihovo ponovno pojavljivanje.

Budući da je prekomjerno izlaganje suncu jedan od glavnih uzroka nastanka hiperpigmentacija, važno je zaštititi kožu preparatima koji sadrže SPF/UVA.

 

Preporučena rutina Eucerin Anti-Pigment linije

 

DNEVNA NJEGA

Eucerin Anti-Pigment dnevna njega SPF 30 pruža višestruku korist. Osim što djeluje na smanjenje hiperpigmentacije, ova formula nudi učinkovitu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka s faktorom SPF 30. Time se ne samo smanjuje postojeća pigmentacija, već se i sprječava pojava novih pigmentacijskih mrlja uzrokovanih sunčevim zračenjem.

CILJANA PRIMJENA

Ujutro na očišćeno lice, prije hidratantne njege s thiamidolom, nanesite Eucerin Anti-Pigment spot korektor obogaćen thiamidolom koji ciljano djeluje na hiperpigmentaciju. Dolazi s praktičnim aplikatorom za precizno nanošenje na manja područja hiperpigmentacije.

POSEBNA NJEGA

Za optimalne rezultate koristite Eucerin Anti-Pigment Skin Perfecting Serum koji spaja snažne aktivne sastojke te time na različite načine utječe na blistavost kože te smanjuje hiperpigmentacije. Također, tu je i Eucerin Anti-Pigment dvofazni serum koji klinički i dermatološki dokazano smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje uz pružanje mladenačkog izgleda kože.

NOĆNA NJEGA

Eucerin Anti-Pigment noćna njega čija formula uključuje aktivni sastojak dekspantenol koji potpomaže regeneraciji kože tijekom noći.

POSEBNA ZAŠTITA

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+ pruža pouzdanu zaštitu od sunca za sve tipove kože te pomaže u sprječavanju hiperpigmentacije izazvane suncem.

 

 

 

 

 

 

 

 

1.0.1576:851cd9b2332af1b5bb6b3d9d00bd53fc214b6f93