Natural Wealth® Imuno Forte – snažna podrška imunitetu

Natural Wealth Imuno Forte

Natural Wealth® Imuno Forte snažna je kombinacija koja zadovoljava najvažnije potrebe našeg imuniteta.

Formula sadrži 3 važna sastojaka za očuvanje imuniteta, u visokim, snažnim dozama.

Vitamin D (1000 I.J.) u aktivnom obliku (vitamin D3) doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te zdravom imunološkom odgovoru, ali i brojnim drugim tjelesnim funkcijama poput normalne funkcije mišića te održavanju normalnih kostiju i zubi. Ovaj vitamin u središtu je pažnje znanstvenika: studije pokazuju da gotovo 50 % populacije ima nedovoljnu količinu vitamina D u tijelu pa domaći i svjetski stručnjaci preporučuju uzimati nadopunu vitamina D osobito od listopada do kraja zimskog perioda u minimalnoj količini od 800 I.J. dnevno. Održavati dobru koncentraciju vitamina D u krvi nikada nije bilo potrebnije!

-Vitamin C (1000 mg) ima čitav niz pozitivnih učinaka na očuvanje zdravlja. Vitamin C ima dokazano važno djelovanje u očuvanju zdravog imuniteta te pruža antioksidativnu zaštitu našim stanicama. Također doprinosi smanjenju umora i stvaranju energije, normalnoj funkciji živčanog sustava te čuva zdravlje kože, hrskavice i kostiju.

Cink (10 mg) je moćni i svestrani mineral s brojnim važnim ulogama za zdrav organizam, a jedna od najpoznatijih uloga svakako je doprinos funkciji imunološkog sustava.  Cink čuva stanice od oksidativnog stresa, važan je za zdrav vid, kosu, kožu, nokte. Zanimljivo je da je važan i za osjet okusa jer je sastavni dio proteina za raspoznavanje okusa! Svakodnevni preporučeni unos je 10 mg na dan.

Ova 3 sastojka u visokim dozama formulirana su u šumećoj tableti ugodnog okusa naranče i grejpa.

Pakiranje sadrži 20 šumećih tableta.

Oslonite se na dugogodišnje iskustvo i kvalitetu vodećeg branda i za svoje zdravlje birajte vrhunske Natural Wealth® proizvode.

1.0.1573:9d4d34e247afcf778bf5b293dac882a948ea6403