Laboratorios BABÉ

Laboratorios BABÉ je španjolski brend kozmetike osnovan 1994. godine od strane farmaceuta koji su se usredotočili na razvoj kozmetičkih proizvoda za njegu osjetljive kože. Najnovija tehnologija i najkvalitetniji sastojci brend je učinio poznat po visokoj kvaliteti proizvoda. Brend nudi široki spektar proizvoda za njegu kože za cijelu obitelj uključujući i proizvode za specifične probleme kože.

 

Laboratorios BABÉ HEALTHY AGING+ posebno je formulirana kako bi spriječila učinke starenja na koži. Namjenjena zreloj koži, sadrži sastojke koji pomažu u poboljšavaju elastičnosti, obnavljanju i čvrstoći kože. Aktivni sastojci u proizvodima linije HealthyAging+ uključuju hijaluronsku kiselinu, kolagen, ekstrakt argana, vitamin E i druge sastojke koji pomažu u hidrataciji kože, stimuliraju obnovu stanica kože i pomažu u smanjenju pojave bora i finih linija. Idealna je za osobe koje žele očuvati zdrav i mladolik izgled tijekom starenja.

Laboratorios BABÉ ESSENTIALS je linija kozmetičkih proizvoda koja nudi široki izbor proizvoda za njegu kože za svakodnevnu upotrebu i sve tipove kože uključujući i osjetljivu. U ovoj liniji možete pronaći različite proizvode za čišćenje lica, hidrataciju, njegu tijela i kose do zaštite za sunce. Svi proizvodi su razvijeni temeljem najnovijih istraživanja u dermatologiji i kozmetologiji, te su obogaćeni vrijedmi sastojcima za kožu. Pristupačnost proizvoda bez pretjeranog trošenja novca dobiti ćete kvalitetnu njegu i savršeno će se uklopiti u Vašu svakodnevnu rutinu.

Laboratorios BABÉ PEDIATRICS je linija proizvoda razvijena u suradnji sa dermatolozima i pedijatrima. Posebno formulirani kako bi nježno i učinkovito očistili i njegovali osjetljivu kožu beba i djece. Njihovi proizvodi su hipoalergeni, ne sadrže parabene i umjetne boje, te su dermatološki testirani na osjetljivoj koži.

BABÉ SPECIFIC linija proizvoda nudi rješenja za specifične probleme s kožom, kao što su hiperpigmentacija, akne, atopijski dermatitis, seboreja i psorijaza. Proizvodi koji su razvijeni kako bi ublažili simptome ovih kožnih problema i vratili koži njezin prirodni izgled i teksturu.

BABÉ ANTIPOLLUTION proizvodi pružaju zaštitu od štetnih utjecaja okoliša, kao što su zagađenje zraka, UV zrake, plava svjetlost i slobodni radikali. Nudi proizvode koji su obogaćeni antioksidansima i drugim sastojcima koji pomažu u borbi protiv starenja kože i oštećenja uzrokovanih okolišem.

BABÉ HEALTHCARE  linija proizvoda namijenjena je njezi kože tijekom različitih faza života, uključujući trudnoću, menopauzu i razdoblje nakon kirurških zahvata. Nudi proizvode za hidrataciju, zaštitu, pomlađivanje i ublažavanje simptoma različitih kožnih problema.

Laboratorios BABÉ Sun je linija proizvoda za zaštitu kože od sunčevih zraka. Ova linija proizvoda je razvijena kako bi pružila visoku zaštitu od UV zraka, te kako bi istovremeno nježno i učinkovito njegovala kožu.

Svi su proizvodi dermatološki i oftalmološki ispitani te potpuno sigurni za upotrebu uz pridržavanje uputa.

 

Malo više o Laboratorios BABÉ HealthyAging+

 U ovoj liniji nalazi se 6 proizvoda koji se mogu međusobno kombinirati i nadopunjavati ovisi o potrebama i stanju kože. Prije nanošenja proizvoda iz linije HealthyAging+, preporučuje se temeljito očistiti lice. Nanesite serum iz linije HealthyAging+ na lice i vrat. Serumi su formulirani da prodru duboko u kožu i pružaju sastojke koji pomažu u hidrataciji i obnovi kože. Nanesite hidratantnu kremu za lice - nakon seruma, nanesite hidratantnu kremu za lice iz linije HealthyAging+. Hidratantna krema pomaže u očuvanju vlage u koži i pomaže u smanjenju pojave finih linija i bora. Nanesite kremu za područje oko očiju - posebna njega za područje oko očiju je važna jer je koža na tom području tanka i osjetljiva. Preporučamo kremu nanijeti nježnim tapkanjem okoloočnog područja prstima. Nanesite ulje za njegu kože - za dodatnu njegu kože, možete koristiti ulje za njegu kože iz linije HealthyAging+. Nanesite nekoliko kapi ulja na lice i vrat i nježno umasirajte u kožu. Navečer svoju rutinu možete upotpuniti multi noćnom obnavljajućom kremom.

BABÉ HA+ Multi Renewal Night peeling je proizvod za noćnu njegu kože koji pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože, poboljšava teksturu kože i smanjuje vidljivost bora i finih linija. Ostavite proizvod da djeluje preko noći, a ujutro isperite lice mlakom vodom. BABÉ HA+ Multi Renewal Night peeling možete koristiti jednom do dva puta tjedno.

1.0.1573:9d4d34e247afcf778bf5b293dac882a948ea6403