OVO SU SERUMI KOJI ĆE ISPRAVITI BAŠ SVAKU NEPRAVILNOST NA LICU

Glavna značajka seruma je njihova snaga – potentne formule u Eucerin serumima sadrže izrazito visoke koncentracije aktivnih sastojka stoga su „jače“ od hidratantnih krema i drugih sličnih preparata, a izvrsna su i ciljana njega za specifične potrebe kože te učinkovito rješenje za suhu ili masnu kožu, vidljive znakove starenja i hiperpigmentacije.

Njega lica razlikuje se u zimskim mjesecima, primarno zbog toga što je koža tijekom zimskih mjeseci podložnija isušivanju i perutanju pa je za njegovani i zdravi izgled kože neizmjerno važno birati proizvode koji će je dubinski hidrirati i nahraniti antioksidansima. Glavna značajka Eucerin seruma je njihova snaga – potentne formule koje sadrže izrazito visoke koncentracije specifičnih aktivnih sastojka stoga su „jače“ od hidratantnih krema i drugih sličnih preparata.

Naime, zbog svojih manjih molekula serum može prodrijeti puno dublje u kožu i njezine dublje slojeve opskrbiti hranjivim aktivnim sastojcima. Upravo se zbog toga serum preporučuje kao učinkovito rješenje za specifične izazove poput nepravilnosti, tretmana masne i aknama sklone kože ili pak suhe i dehidrirane. Prema mišljenju stručnjaka, to su glavni razlozi da se u redovitu rutinu njege lica nakon navršene 25. godine uvrste serumi. Struktura seruma u osnovi je drugačija od drugih preparata za njegu lica – lagana, najčešće prozirna i gelasta tekućina brzo se upija, a pravilno se nanose na dobro očišćeno lice i uvijek prije hidratantne kreme.

U sklopu velikog Eucerin i Pharmeria Xmas BOOST-a, od 24. studenoga do 24. prosinca, svi serumi i boosteri iz Eucerin ponude sniženi su čak 30 posto, a akcija vrijedi samo kod kupovine na www.pharmeria.hr.

ZBOGOM, HIPERPIGMENTACIJAMA

Zauvijek se riješite hiperpigmentacija, tamnih mrlja na licu uzrokovanih suncem, hormonskim promjenama ili starenjem uz pomoć Eucerin Anti-Pigment Skin Perfecting Serum-a. Ovaj klinički testiran, ultra lagani serum za njegu lica sadržava patentirani thiamidol,  br. 1 sastojak za ujednačenu kožu kojeg i svjetski dermatolozi preporučuju kao najučinkovitije rješenje u borbi protiv hiperpigmentacije. Eucerin Anti-Pigment dvofazni serum još je jedan Eucerinov moćni preparat s thiamidolom i koncentriranom hijaluronskom kiselinom koji ispravlja hiperpigmentacije i koži pruža zdrav i blistav izgled.

PROTIV BORA I ZA ELASTIČNOST

Inspiriran dermatološkim tretmanima, Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum je lagan i hidratantni anti-age serum koji učinkovito djeluje na tri dimenzije starenja kože – hiperpigmentacije, bore i gubitak elastičnosti. Osim thiamidola, moćna formula sadržava i inovativnu kombinaciju visoko i niskomolekularne hijaluronske kiseline koja vidljivo ispunjava duboke bore, dok  aktivni sastojak arktin dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože i poboljšava njezinu elastičnost. Za ciljani i najsnažniji učinak, izdvajamo novu generaciju Hyaluron Filler preparata: Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman za ispunjavanje bora. Riječ je o anti – age preparatu s najvećom koncentracijom hijalurona, saponinom i enoksolonom koji učinkovito suzbija starenje kože lica. Za ekstra boost i antioksidanse isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster te Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster.

NEPRAVILNOSTI POSTAJU PROŠLOST

Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum pogodan je za kožu koja pokazuje prve znakove starenja poput finih linija, proširenih pora ili kože koja je gruba ili izgleda umorno i sivo. Iznimno lagana i nemasna tekstura čini ovaj serum pogodnim za osobe s masnom kožom ili za nanošenje ispod make-upa. Imate li kožu sklonu aknama ili vas muče tragovi od akni, obavezno isprobajte Eucerin DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem. Salicilna kiselina i likokalkon A koje sadrži ovaj serum, smanjit će nepravilnosti te će spriječiti ponovnu pojavu novih nepravilnosti,  a ovaj Eucerinov serum sadrži i thiamidol koji učinkovito uklanja hiperpigmentacije.

NOĆNI SERUMI

Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum predstavlja anti-age piling i hidratantni serum za sve tipove kože. Piling s dvostrukim učinkom za korištenje tijekom noći poboljšava teksturu kože, potiče obnovu stanica kože i popunjava čak i najdublje bore. Koža je sjajna i glatka na dodir.

Za ekstra hidriranu i nahranjenu kožu primijenite Hyaluron-Filler hidratantni booster za noćnu njegu.

Formula s noćnom učinkovitošću ovog seruma kombinira visokomolekularnu hijaluronsku kiselinu koja ima sposobnost vezanja vode na površini kože i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu koja prodire u dublje slojeve kože gdje nastaju bore. U kombinaciji s glicerinom, formula pruža vrlo visoku hidraciju i znatno poboljšava vlažnost. Provitamin B5 aktivno obnavlja i jača kožu preko noći dok vitamin E štiti kožu od oksidativnog stresa.

1.0.1576:851cd9b2332af1b5bb6b3d9d00bd53fc214b6f93