STADA

.

STADA

Više od 125 godina posvećenosti i kontinuiranih inovacija čine STADA-u pouzdanim partnerom u brizi o vašem zdravlju. Široka paleta visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda za cijelu obitelj razvijena je prema najvišim standardima, s posebnom pažnjom usmjerenom na individualne potrebe korisnika. Od zaštite imuniteta do očuvanja zdravlja i vitalnosti, STADA proizvodi pomažu vama i vašoj obitelji da brinete o onom najvrjednijem - svojem zdravlju

Zašto odabrati STADA-u

Zahvaljujući proizvodnji farmaceutskih pripravaka najviše kvalitete i predanoj brizi o ljudskom zdravlju koja traje više od stoljeća, STADA je danas jedna od vodećih multinacionalnih farmaceutskih kompanija u svijetu, prisutna u više od 30 zemalja.
 
Za STADA-u je briga o zdravlju mnogo više od stvaranja kvalitetnih, pouzdanih i pristupačnih farmaceutskih proizvoda; ona uključuje i angažman u podizanje svijesti o važnosti očuvanja zdravlja i zdravih životnih navika. Uz to, u STADA-i smo posvećeni održivom razvoju i naši su primarni ciljevi postizanje pozivnog utjecaja na ljude, na gospodarstvo, ali i na okoliš. Vjerujemo da je naša dužnost djelovati kao odgovorni građani, a upravo je to ono što čini STADA-u partnerom od povjerenja kada je u pitanju zdravlje.

Bezreceptni lijekovi

Dodaci prehrani

A-petit, 200ml

9,34
Cijena za j.m.:  46,70 €/l 

Medicinski proizvodi

Kozmetika