L'ERBOLARIO

prirodna kozmetika

L'ERBOLARIO

Zavodljiv i mističan novitet

Tea Leaves

Povratak klasika!

Vanilija krema za ruke

Brand L'Erbolario

 

potječe od drevnog pojma 'erborare', koji znači: skupiti biljke u poljima u svrhu izučavanja njihovih ljekovitih svojstava. Upravo to je radila obitelj Franca Bergamaschija, osnivača tvrtke L'Erbolario. Polazna točka u proizvodnji prirodne kozmetike bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani eksperimentiranjima i istraživanjima.

 

U više od 40 godina poslovanja, L'Erbolario je u svoj tim uključio široki spektar stručnjaka: travara, biologa, farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inženjera. L'Erbolario je prisutan u 42 zemlje i na 5500 prodajnih mjesta od čega je u Hrvatskoj već 27 godina u ekskluzivnom zastupstvu i distribuciji Medike, brand dostupan u  više od 700 ljekarni.

 

Medika je najstarija i vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, čija je temeljna djelatnost prodaja i skladištenje te distribucija humanih i veterinarskih lijekova, medicinskih proizvoda, opreme i stomatoloških pomagala, dijetetskih, kozmetičkih, higijenskih i drugih proizvoda namijenjenih zdravstvenom tržištu. Ove godine tvrtka obilježava prvih 100 godina rada.

 

Ljeto dočekaj s mirisom kokosa!

L’Erbolario

Ljeto dočekaj s mirisom kokosa!
Parfem Coconut

Galske ruže, kardamom, grejp i vanillija!

L’Erbolario

Galske ruže, kardamom, grejp i vanillija!
Purple Rose i Berries

Anti age vitamin zlata vrijedan!

L’Erbolario

Anti age vitamin zlata vrijedan!
Vitamin C & 24K Gold

1.0.1573:9d4d34e247afcf778bf5b293dac882a948ea6403