Novalac

Mliječna hrana zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčeta te osigurava optimalan rast i razvoj. Novalac prenatalne kapsule u jednoj kapsuli udružuju najvažnije hranjive tvari ženama potrebne za planiranje trudnoće, trudnoću i dojenje.

O NAMA

Zašto odabrati Novalac

Obitelj Novalac proizvoda odlikuje se visokom kvalitetom, klinički potvrđenom učinkovitošću i visokim stupnjem sigurnosti u čitavom procesu pripreme.

 

Novalac formule sastavom su posebno prilagođene dobi i prehrambenim potrebama dojenčadi i male djece. Sadrže sve potrebne nutrijente koji osiguravaju optimalan rast i razvoj.

 

Prijelaz između formula jednostavan je zbog jednakog okusa i dojenčad ga većinom i ne primjećuje.

POGLEDAJ CIJELI ASORTIMAN

Cijela paleta naših proizvoda

Novo!

Novalac Rice AR, 400g

15,46 (116,48 kn)
Cijena za j.m.:  15,46 €/kom  (116,48 kn/kom)

NAŠI SAVJETI

Pogledaj korisne savjete

Pharmeria Blogger01.07.2022.

Što očekivati u prvoj godini dojenčeta?

ČESTA PITANJA

Često postavljena pitanja

Svaka je formula najučinkovitija ako se upotrebljava samostalno, dakle miješanje različitih mliječnih formula se ne preporučuje. Posebnost je mliječne hrane Novalac da na prirodan način, samo prilagođenim sastavom, uklanja i sprječava česte funkcionalne probavne tegobe kao što su kolike, bljuckanje, zatvor i prevelika glad. Učinkovitost specijalnih mliječnih formula Novalac potvrđuju klinička ispitivanja, pri čemu su se u ispitivanjima formule koristile samostalno. Stoga, preporučujemo da se specijalne formule, odnosno formule za posebne medicinske potrebe (Novalac AC, Novalac IT, Novalac AR) ne miješaju s drugim univerzalnim formulama (Novalac 1, Novalac 2) niti da se miješaju međusobno (npr. Novalac AR i Novalac IT) kako učinak ne bi izostao.
Izuzetak je Novalac Night formula jer se može upotrebljavati samostalno tijekom dana ili samo kao večernji obrok za one bebe koje se zbog prevelike gladi noću često bude. Miješanje formula Novalac u sklopu jednog obroka, tj. u istoj bočici, u svim je slučajevima nepravilno i neopravdano. Nije štetno, ali se ne postiže željeni učinak.
Prijelaz između formula jednostavan je jer sve formule imaju jednak okus. Može se napraviti odjednom, iz jednog obroka u drugi; postupno prilagođavanje nije potrebno.
Prvi učinak može se primijetiti već nakon 3 do 5 dana. Preporučuje se da se formula upotrebljava još približno 1 tjedan poslije nestanka tegoba. Ako se pri prijelazu na univerzalnu mliječnu formulu tegobe ponove, jednostavno ćete se vratiti na specijalnu formulu i upotrebu još malo produžiti. Svaka mliječna formula Novalac sadrži sve potrebno za zdrav rast i razvoj dojenčeta, stoga nema nikakve bojazni za zdravlje, čak i ako se dijete nekoliko mjeseci hrani samo specijalnom formulom.
Da. Važno je da se ne prekorači donja granica: npr. kad bi se mliječna hrana Novalac 2 uvela prije 6. mjeseca života djeteta. Gornje granice su informativne prirode. Bebe su međusobno različite. Ako bebi više odgovara Novalac Plus nego Novalac 2 i zdravo napreduje, nema potrebe mijenjati.

PRONAĐITE POSLOVNICE

Gdje kupiti

Pogledajte popis poslovnica gdje možete kupiti Novalac proizvode

 

1.0.1434:8346d553f120a02f95d57e7b634d0f4db2d50769