Novalac i Novalac Prenatal

Kvaliteta hrane u prehrani dojenčadi vrlo je važna. Čitava paleta mliječne hrane Novalac odlikuje se visokom kvalitetom i klinički potvrđenom učinkovitošću. Novalac prenatalne kapsule u samo jednoj kapsuli udružuju najvažnije hranjive tvari koje su ti potrebne pri planiranju trudnoće te tijekom trudnoće i dojenja.

Posebne pogodnosti

Rastem s ljubavlju. I s kvalitetnom hranom.

Zašto odabrati Novalac

Obitelj Novalac proizvoda odlikuje se visokom kvalitetom i visokim stupnjem sigurnosti u čitavom procesu pripreme. 

Novalac formule sastavom su posebno prilagođene dobi i prehrambenim potrebama dojenčadi i male djece. Njihova pažljivo odabrana formulacija pruža vašem dojenčetu sve potrebne sastojke za zdravi rast i razvoj u prvom životnom periodu.

Sastav u mliječnoj hrani Novalac u skladu je s europskim smjernicama za dječju mliječnu prehranu i ne sadrži genetski modificirane organizme (GMO) i gluten.

Prije nego što limenka Novalac mliječne hrane za dojenčad izađe iz proizvodnje i uputi se prema ljekarnama provodi se više od 700 kontrolnih testova.

POGLEDAJ CIJELI ASORTIMAN

Cijela paleta naših proizvoda

Budi BEZ BRIGE.

Zašto odabrati Novalac Prenatal

Ako planirate trudnoću, trudne ste ili dojite, možete samo jednom Novalac prenatalnom kapsulom na dan udovoljiti dnevnim potrebama za svim ključnim hranjivim sastojcima koji su vam potrebni za zdrav razvoj dojenčeta.

Jedine na tržištu sadrže aktivnu folnu kiselinu Quatrefolic®, željezo Lipofer® mikrokapsule, omega-3 masnu kiselinu DHA te 14 drugih vitamina i minerala.

1 kapsula na dan za sva 3 razdoblja!

 

Jer svojoj bebi već od početka osiguravam zdrav razvoj.

ČESTA PITANJA

Često postavljena pitanja

Svaka je formula najučinkovitija ako se upotrebljava samostalno, dakle miješanje različitih mliječnih formula se ne preporučuje. Posebnost je mliječne hrane Novalac da na prirodan način, samo prilagođenim sastavom, uklanja i sprječava česte funkcionalne probavne tegobe kao što su kolike, bljuckanje, zatvor i prevelika glad. Učinkovitost specijalnih mliječnih formula Novalac potvrđuju klinička ispitivanja, pri čemu su se u ispitivanjima formule koristile samostalno. Stoga, preporučujemo da se specijalne formule, odnosno formule za posebne medicinske potrebe (Novalac AC, Novalac IT, Novalac AR) ne miješaju s drugim univerzalnim formulama (Novalac 1, Novalac 2) niti da se miješaju međusobno (npr. Novalac AR i Novalac IT) kako učinak ne bi izostao.
Izuzetak je Novalac Night formula jer se može upotrebljavati samostalno tijekom dana ili samo kao večernji obrok za one bebe koje se zbog prevelike gladi noću često bude. Miješanje formula Novalac u sklopu jednog obroka, tj. u istoj bočici, u svim je slučajevima nepravilno i neopravdano. Nije štetno, ali se ne postiže željeni učinak.
Prijelaz između formula jednostavan je jer sve formule imaju jednak okus. Može se napraviti odjednom, iz jednog obroka u drugi; postupno prilagođavanje nije potrebno.
Prvi učinak može se primijetiti već nakon 3 do 5 dana. Preporučuje se da se formula upotrebljava još približno 1 tjedan poslije nestanka tegoba. Ako se pri prijelazu na univerzalnu mliječnu formulu tegobe ponove, jednostavno ćete se vratiti na specijalnu formulu i upotrebu još malo produžiti. Svaka mliječna formula Novalac sadrži sve potrebno za zdrav rast i razvoj dojenčeta, stoga nema nikakve bojazni za zdravlje, čak i ako se dijete nekoliko mjeseci hrani samo specijalnom formulom.
Da. Važno je da se ne prekorači donja granica: npr. kad bi se mliječna hrana Novalac 2 uvela prije 6. mjeseca života djeteta. Gornje granice su informativne prirode. Bebe su međusobno različite. Ako bebi više odgovara Novalac Plus nego Novalac 2 i zdravo napreduje, nema potrebe mijenjati.
Aktivna folna kiselina Quatrefolic® najnovija je, četvrta generacija folne kiseline. Da bi folna kiselina mogla djelovati, mora se u tijelu pretvoriti u aktivni oblik. Budući da svaka 2. žena lošije pretvara folnu kiselinu, korisno je folnu kiselinu uzeti u aktivnom obliku. Novalac prenatalne kapsule sadrže aktivnu folnu kiselinu Quatrefolic®, koju tijelo može iskoristiti u potpunosti. Nedostatak folata u trudnoći čimbenik je rizika za oštećenje neuralne cijevi. Iz neuralne cijevi razvijaju se mozak i leđna moždina dojenčeta. Kako bi se izbjegle ozbiljnije komplikacije u razvoju dojenčeta, stručnjaci preporučuju pravovremeno dodavanje folne kiseline pomoću dodataka prehrani najmanje tri mjeseca prije planiranog začeća te tijekom čitave trudnoće i dojenja.
Mikroenkapsulirano željezo Lipofer®, zahvaljujući inovativnom tehnološkom postupku mikroenkapsulacije u kojem se željezo omota posebnom ovojnicom, omogućuje dobru apsorpciju željeza u krv, ne nadražuje želudac i nema neugodan okus metala.
Preporučuje se započeti uzimanje Novalac prenatalnih kapsula već u fazi planiranja trudnoće (barem 3 mjeseca prije začeća) te nastaviti tijekom čitave trudnoće i sve do kraja dojenja.
Novalac prenatalne kapsule u samo jednoj kapsuli dnevno udružuju ključne hranjive tvari kako bi se nadoknadile povećane potrebe za istima tijekom trudnoće. Jedine na tržištu sadrže aktivnu folnu kiselinu Quatrefolic®, željezo Lipofer® mikrokapsule i omega-3 masnu kiselinu DHA te 14 drugih vitamina i minerala koji su ključni za zdrav razvoj djeteta. Novalac prenatalne kapsule primjerene su za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje.

PRONAĐITE POSLOVNICE

Gdje kupiti

Pogledajte popis poslovnica gdje možete kupiti Novalac proizvode

 

1.0.1598:8021340242a7126aaf98b0e85f9438f4543920c4